Редактор: e-mail: Снимка: ПиксабейБроят на жертвите от ракетния удар, който въоръжените сили

...
Редактор: e-mail: Снимка: ПиксабейБроят на жертвите от ракетния удар, който въоръжените сили
Коментари Харесай

Броят на загиналите при ракетния удар на САЩ в Кабул нарастна до 12

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Пиксабей

Броят на жертвите от ракетния удар, който въоръжените сили на Съединени американски щати нанесоха на афганистанската столица в неделя, нарастна до 12. Това заяви телевизионният канал Al Jazeera.

По-рано беше обявено за девет починали и четирима ранени. Както се прецизира, седемте умряли са деца на възраст сред две и 10. Повечето от жертвите са членове на едно и също семейство, написа tass.ru.

Според Уилям Урбан, представител на Централното командване на Съединени американски щати, американската войска ревизира за гибел на цивилни при въздушния удар в Кабул, само че упорства, че са съумели да отстранен опасността от Ислямска страна в групата Хорасан, която е издънка на екстремистка организация " Ислямска страна " (ИД, неразрешена в Руската федерация).

Според известия на афганистанските медии офанзивата е унищожила две транспортни средства и отчасти е разрушила жилищна постройка. Инцидентът е станал в кабулския квартал Хаджи Бугр, който е в непосредствена непосредственост до пистата на летището.

Превод " Петел "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР